Lilla Melvin och minnen av farmor

Idag har jag och Melvin haft kvalitetstid i skogen, det är så skönt när tiden räcker till och man kan ge sig iväg... vi var borta i nästan en och en halv timma och Melvin sprang allt vad han kunde i skogen, brände av överskottsenergi.. när vi kom hem lade jag mig och latade mig på soffan och Mel somnade gott på sin pläd brevid. Han har varit så lugn och snäll hela dagen, han skulle nog behöva komma ut och röja så där varje dag.
image2

                                                             ~¤~  Älsklingsgubben ~¤~


Jag lagade strömmingslåda till middag idag... vi har precis ätit och det var jättegott! Kom och tänka på den strömmingslåda som min farmor brukade laga till julbordet.. åååh.. jag saknar henne så att jag nästan blir tokig iband. Det är inte detsamma utan henne, hon var verkligen en av de bästa människorna i mitt liv.. hon var nästan åttio år när hon gick bort men var så ung i sinnet. När jag var barn tog hon sig alltid tid, man var aldrig en börda.. och jag tror hon värdesatte våra lekstunder lika mycket som jag gjorde... det är tomt.
image3

Jag tillsammans med min farmor... jag är nog runt fem år på bilden... fina minnen

Solsken

Nu börjar det bli ganska mysigt att vakna på mornarna, solen kikar in och värmer genom sovrumsfönstret... det ser så mysigt ut ute, såna här dagar önskar jag att jag hade hus... så jag fick sitta inlindad i en filt vid husknuten, på läsidan och dricka kaffe.. menmen, kaffe hemma i köket går väl också bra och alldeles strax ska jag gå till skogen med Melvin i solskenet (hoppas att det inte är jättekallt).


Ledig dag idag, har dock en liten rapport jag ska skicka in till skolan men det borde gå på en halvtimma. I övrigt ska jag nog bara var hemma och ha mysdag... men nu ska jag ut i skogen och röja med Mel!


Mysa

Haft kanske den mest meningslösa lektionen i mitt liv idag, tre timmars prat om kemikalier, kemikaliehantering och säkerhetsföreskrifter...
Hursomhelst, somnade på soffan när jag kom hem efter att nästan ha blivit dränkt av regnet, Mel har varit duktig och legat brevid mig och sovit. =)
        
Så här mysigt kan det va...

Jaja nu ska jag laga mat.. skriver kanske mer senare.

Trött

.. så var det åter en ny dag med nya äventyr.. om nu redovisning om hur man handskas med kemikalier och storhandling på Willys kan räknas som äventyr.. =)

Hursomhelst  har jag haft en ganska mysig morgon.. Mel ligger kvar och snosar i sängen, det fanns kaffe i bryggaren när jag vaknade och frukost smakade ovanligt bra.


Idag är jag ledig från jobbet, Frode frågade om vi skulle gå på step.. just nu känns det dock som jag helst skulle stanna hemma och mysa.. men jag behöver komma igång med träningen igen, den där helvetesförkylningen har ju gjort att man är tillbaka på ruta ett.

Nä nu ska jag göra mig vacker! =)


Bittert...

Åh!! Vad tungt det känns... hade biologitenta för ett par veckor sen... lagom till den så blev jag asförkyld och typ magsjuk, de två lediga dagarna innan tentan skulle jag ha råpluggat men låg och sov och var helt förstör, på tentadagen hade jag feber, var helt skakig och kunde knappt hålla pennan... förstod att det skulle gå illa.. trodde bara jag skulle skrapa ihop ett par poäng men så visar det sig att jag bara var 2,5 poäng ifrån att klara den, känns jäkligt bittert! Fast ja... jag ska kanske lyssna på Frode.. jag lär ju klara det fint vid omtentan, jag kan det ju liksom... fast risken är ju att jag hinner glömma det jag lärt mig i och med att vi pumpas med så mycket ny information hela tiden i skolan... och nästa vecka är det tenta i kemi... gaaaaah! Och den är alldeles galen, jag fattar absolut noll... känns som jag börjar tappa stinget...

Längtar till sommaren... men å andra sidan vet jag hur fattig jag kanske kommer vara då... har sökt jobb på ett gruppboende under semestermånaderna men vet ju inte alls om jag får det... och får jag det så kommer jag jobba dubbelt (där+mitt vanliga extrajobb) vilket innebär att jag inte alls skulle få en ledighet man verkligen längtar efter... jag får pippi!

Egen blogg

Jaha.. ja jag har ju en Melvin-blogg redan men där kan jag ju inte gärna skriva om mig själv, så nu har jag en egen så jag kan dela med mig av mitt högst intressanta liv! =)

Just nu sitter jag på jobbet och det är ju lika livat som vilken annan tisdag som helst *suck*. Dock skulle jag äta för en stund sen och DÅ kommer det förstås in kunder.. det är ett fenomen!

Förövrigt? Ja jag inledde dagen med en alldeles för tidig morgon (med tanke på att det var skolledigt).. hade tvättid klockan åtta. Vid tio kom Amanda över och sen Elin, var tvungna att dela upp lite saker inför en redovisning imorgon som jag inte alls ser fram emot. Nåja, sen gick jag och Amanda ner på stan och käkade lasagne... sen hem, tittade på mysig film om flicka och häst, lagade köttfärsfylld paprika, gick ut med Mel i det vackra vädret, bytte lakan.. ja och sen bar vägarna hit till jobbet. Frode var och hälsade på mig nyss, han skulle hem och ta ett bad och titta på film.. jag vill också!!

Nä nu ska jag göra lite nytta här!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0