Äventyr.. =)

        Mursten skog

Ojojojoj! Ja vad ska man säga? Idag beslutade jag och Frodegubben att vi skulle vara hälsosamma och bege oss ut i skogen med Frodes son Zebastian och vår hund Melvin. Vi åkte ut mot Viptorp vid elvatiden och parkerade bilen vid en hundklubb som ligger där.. vi tänkte oss en ungefär en timmas promenad och att Melvin skulle få springa lös och rasa av sig.. sen skulle vi vara hemma till senast ett då jag skulle steka pannkakor.. trodde vi ja!
   När vi gått en bit in i skogen så skulle vi vända men efter en tid märkte vi att vi inte kände igen oss så vi började ju virra av och an... utan en aning om vart bilen stod så bestämde vi oss att föja en stig och efter ett tag så stötte vi på en jägare som "hjälpte" oss och sa att vi skulle följa stigen tillbaka tills vi kom till en vändzon, där skulle vi ta vänster på en stig.. när vi kommer fram finns där ingen stig.. till sist hittade vi till en grusväg och bestämde oss för att gå på den, nånstans måste den väl leda.. (!?) Efter att ha gått på den i ett bra tag så stötte vi ÄNTLIGEN på en bil... det visade sig att vi var i Hällberga (nån mil si sådär ifrån där vi startade)... snäll som mannen var så körde han frode till bilen, varpå frode sen kom och hämtade upp mig, zebbe och mel... i ilfart körde vi till corner för att slänga i oss en varsin hamburgare, sen direkt hem.. slämga av sig blöta skitiga kläder, på med rena och springa till jobbet... kom väl genom dörren här typ en minut i tre (!) Ja gud så det kan gå! Nästa gång är det kompass eller GPS som gäller!

Hursomhelst tog vi en hel del fina bilder medans det fortfarande var oligt att vara ute i skogen =) Lägger ut dem senare eller imorgon!


Kommentarer
Postat av: Meliza

hihi. lite roligt äventyr ni hade!

saknae er. Hälsa.

2008-04-01 @ 16:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0