2008-07-15

JAG LEVER.... ifall det var nån som trodde att jag blitt kvar i Uppsala, blivit rånad och dödad eller liknande. Faktum är att utflykten till Uppsala var mer än mysig, jag och brukaren hade en superfin dag och efter utflykten har jag snabbt blivit hennes favorit! Man gillar´t! Jag tror att jag är gjord för detta jobb om jag ska vara ärlig, "du är inte klok annika" får jag ofta höra av dom boende för jag bara skojar med dem hela tiden, det krävs inte mycket för att dom ska skratta.. vi borde kanske lära oss något av dem!

Idag blev jag ledig från Fuxen (jag tog en annan tid då de är underbemannade istället) varav dagen tillbringats ute i Ostra hos papputen där karlarna har lekt byggare bob medans jag socialiserat med Sussie som har semester. Vi har inte setts på ett år så det fanns mycket att uppdatera och mycket gamla minnen att dra upp på tal. Vid tre drog jag mig till faderns hus där jag stekte ett berg med pannkakor, mycket uppskattat.. endast 2 blev det kvar av berget och dom lade pappa beslag på, dom skulle han ha till kvällsmat! =)

Nu jobbar jag i min kära videobutik, mitt andra hem. Bara fyra timmar vilket klart inte är ansträngande, jag sitter mestadels vid datorn och häckar.

Imorrn är det Fuxen och Stephanie har fått tagit mitt kvällspass här, Frode ska på Iron maiden så jag ska spendera kvällen med hunden.

Torsdag blir det Mariefred.

Ledigt på Fredag.

Saker att se fram emot:
* Emelies framtida körkort och alla utflykter som medföljer.
* Resa till Finland framåt höstkanten, hälsa på Melli och älskade ungar.
* Ett par veckor ledigt i Augusti (eventuellt)
* Augustis lön

Kommentarer
Postat av: Jonna

Sv: aw tack så mycket!:)

2008-07-15 @ 21:31:46
URL: http://joonnas.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jodå. Det löste sig :). Mycket händer på hundfronten nu vill jag lova :). Har tre avelstikar som det är nu.. FÅr berätta mer sen när skolan börjar :)

2008-07-16 @ 20:20:25
URL: http://amandacedervall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0